2 hours tantra + 15 min dearmouring trial

exklusiv session med Gabriella


ETT ANNAT DATUM ATT BOKA: 30/8-7/9

Vår seniorterapeut Gabriela är en av mycket få i vårt team med kompetens för  DE-ARMOURERING terapi. Vid det här laget vill vi erbjuda dig en exklusiv session med både din favorittantra och din dearmouring tillsammans för att stödja fördelarna med en vanlig tantrisk massage! I valfri 2 timmars tantrasession med Gabriella kan du nu inkludera 15 min förlängning för en avrustningsövning i slutet. (utan extra betalning!)

Tja, är du redo att ta chansen på den här rättegången?

Vad är avrustningen? Enkelt sagt - det är en kraftfull metod för att läka känslomässiga och energiska blockeringar i kroppen, vilket kan orsaka dig kämpar i ditt liv på många nivåer. ( läs mer här) Inom ramen för en tantramassage - kommer det att hjälpa till att förnya energiflödet i ditt bäcken + anala område för att uppnå fördelarna med en stor älskare.

Den avrustningsdelen - du kan förvänta dig en tryckpunktsmassage + energiarbete. Hela sessionen kommer att vara mer TERAPEUTISKA och DJUPA. När du bokar din session, berätta alltid för oss om du också vill lägga till en avrustningsprovning, så att vi kan se till att det finns gott om tid för det. Tack!


BENEFITS:

  • återfå känslighet i könsorganen
  • hjälp med erektionsdysfunktion
  • bättre kärlekskänslor för din partner
  • släpper smärta/blockeringar
  • öppen kropp för djupa orgasmiska känslor

OBS: Förmånerna är endast likviditeten för möjliga resultat. Var medveten om att avrustningstekniker gör sessionen mer intensiv och du kommer att behöva en tid för att integrera - i studion, hemma och senare.

DETTA KOMMER ENDAST ATT VARA TILLGÄNGLIGT VID TIDER DÅ GABRIELA ÄR I JUTT OCH FORTSÄTTER TILL SEPTEMBER, DÅ VI TAGER DET FRÅN MENYN. Kostnad 3 000 kr.

BOKA NU!