Zuzana


"Hej, jag heter Zuzana och välkommen till min profil. Min stora hobby är självutveckling och holistiskt studerande av människokroppen och arbete med energi. Min passion och yrke är bortom annat - tantraterapi.

I session - jag kommer att ta hand om dig och omge dig med mildhet och en känsla av säkerhet, skydd, värme och kvinnlighet. Jag kommer att röra vid varje millimeter av din kropp. Jag kommer att smälta samman med dig och återansluta dig med din kropp, känslor, hjärta och själ. Jag kommer att lära dig hur du arbetar med din sexuella energi eller om du helt enkelt vill koppla av och glömma omvärlden. Kom till mig för en tantramassage, ett meditativt firande av din varelse. Jag kommer att få äran att vara din guide, vårdgivare och musa.

Tantra är en underbar resa av självkännedom och förvandling genom uppvaknande av sinnena. Följ med mig på denna vackra pilgrimsfärd!"

Utbildning:
Lymfatic massafe and maderotherapy, dr.Nek, Opava
Tantric massage 1, Radka Kubíčková
Chakra massage, Prague

Zuzana talar: English
Zuzana är specialiserad pa: Tantra (for women, men, couples)

"To Zuzana, thank you for a beautiful intimate present massage with a lot of breathing. I will book one new massage soon!"
Göran

"Hi! I want to thank Zuzana for the very good session yesterday. I actually felt connected to my body at a level I have not experienced before. Breathing and being present. "Happy for no reason" the rest of the day 🙂 "
Peter

"Thanks for today session with Zuzana, she is 5 star, so much. Love and spirit!"
Mikael