counselling


Kämpar du för hälsa, relationer, sexliv? Ofta hänger allt detta ihop. Eftersom vi har många års erfarenheter och utbildning inom områdena energiarbete, kroppsarbete, tantra, taoism - har vi arbetat med människor som vill göra sitt liv bättre, lyckligare, mer levande och gladare igen.

Vi har sett många lika ämnen öppna upp under våra sessioner. Därför har vi beslutat att erbjuda en enskild rådgivningstjänst separat. För dem som inte har haft mycket tid att prata efter din session med oss, för dem som vill vinna förtroende i första hand, för dem som bara behöver lite quidance och inte är intresserade av karosseri alls.

Rådgivning ges av seniorterapeut som du kan se nedan. Under en bild på den rådgivande terapeuten kan du läsa en lista över ämnen, där de har den starkaste kunskapen och erfarenheten.

GABRIELLA

relationships intimate or in general
self-realization in relationships and in society
self-confidence
self-awarness
finding our true uniqueness
lifestyle
alternative methods of healing of body & mind

Du kan välja mellan personlig/onlinerådgivning.

Personlig rådgivning hålls i vår studio och kan betalas vid ankomst. Onlinerådgivning betalas i förskott på vårt bankkonto (upp till 3 dagar) och kommer att ske via ett samtal. Rådgivningen hålls på engelska.

Pris  30min = 700kr, 1 timmar= 1400kr.

Book now!