Tantra för kvinnor

Kära kvinnor! Så vackert kärleksfulla vi är. Vi lägger ibland för mycket på våra axlar. Vi tar hand om våra barn, vår man, och vårt hem! Därför glömmer vi att ta hand om oss själva. Kom ihåg, om du är glad/lycklig = glad man och lycka för hela familjen!

Vi vet att alla kvinnor vill känna sig älskade och ibland omhändertagna, att få vara i centrum & få massor av välförtjänt uppmärksamhet. Tantra massage kommer få dig djupt avslappnad både i kropp och själ. Tantra massage terapeuten kommer att vårda dig med ömhet och spänning som du kanske inte upplevt förut.

Vi tar emot dig med öppna, vänliga, professionella och icke-dömande sinnen. Terapeuten lyssnar alltid på dina behov, rusar inte fram någonting och ger dig utrymme och tid att utforska din feminina potential! Eftersom kvinnor behöver mycket mer tid att koppla av så är minimum tiden för behandling 2 timmar.

Sessionen inkluderar att prata, duscha (före / efter) och själva massagen. Vänligen respektera att vi verkligen måste följa  sessionens längd + -10min, på grund av andra bokningar. Därför rekommenderar vi att du alltid går för tillräckligt med tid för dig!

Ytterligare tjänster:

  Sessions
  2 timmar ... 3300 sek
  2,5 timmar ... 4400 sek
  3 timmar ... 5500 sek
  3,5 timmar ... 6600 sek

  Boka nu!