om oss


 Karolina

  the founder

"Hej där! Jag heter Karolina, jag kommer från Tjeckien och jag är en lycklig grundare av Pragna.

Jag träffade tantra och karosseri och genom ett decennium av att tillhandahålla sessioner bestämde jag mig för att göra mitt eget företag. Jag var nära Sverige och jag tänkte, varför inte här! Så det är en lång historia kort hur Pragna gjordes.

Jag är glad över att vara ledare för vårt underbara team. Jag känner mig tacksam över att ha så underbara människor runt mig och fantastiska kunder!

Vårt team är internationellt och färgstarkt, vi har olika tantriska och karosseriskolor, bakgrunder, jag gillar att behålla friheten att uttrycka i var och ens individualitet. Men vi älskar ALLA det vi gör och ännu viktigare ser vi det som vårt uppdrag. Vi är VERKLIGEN här för dig för att göra dig glad och glänsa! Tack för ditt förtroende och för ditt besök i Pragna, det har gått nästan tre år nu! WOW!

Jag ville säga TACK igen, det är du som gör oss”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pragna har byggt upp ett team av fantastiska terapeuter, här för dig, i Stockholm. Pragna är här för dig för att få dig att koppla av från din dagliga stress, arbete, tröttsamma eller fastnade relationer. Det är här för att du ska känna dig bekväm med några öppna, vänliga, professionella, inte dömande sinnen. Kanske vill du bara komma och prata, kanske skulle du älska att få en avslappnande massage, kanske känner du att du kan förbättra ditt liv, läka din kropp, få mer kontakt med dig själv, släppa stress och smärta, eller lära dig något om din sexualitet och en användning av en livskraftsenergi i oss alla!

Hur som helst, när som helst, skulle Pragna-teamet få äran att träffa dig och göra ditt liv ljusare och lyckligare! Med kärlek!

see our team