Tantra massage

Tantra Massage

Den mest intima sessionen du kommer att uppleva - vad menar vi med det? För vissa av er är intimitet lika med sexuell. Men intimitet är mer än så och det behöver inte vara sexuellt alls. Tantramassage är en intim session på det sätt som vi SER DIG, HÖR DIG och ÄLSKAR DIG på ett sätt som du med största sannolikhet aldrig upplevt förut. Behovet av kontakt och intimitet med en annan människa är djupt viktigt för alla av oss. Och ändå undviker vi det, behöver lära oss vad intimitet betyder i våra relationer eller så försöker vi ersätta detta behov på ett ohälsosamt sätt (mat, droger, sex,...)

Med att uppleva tantramassage kommer du att möta intimitet när den är som renast. Genom en närvarande kärleksfull beröring kommer du att knyta en sund relation med din kropp och själ igen.

BOOK NOW

Tantramassage tillhandahålls av en långsam och närvarande medveten beröring, släpper vår stress och spänningar, andas och resonerar med universum samtidigt som vi njuter av en mycket lycksalig sensuell upplevelse. I en massage använder vi fjädrar, lurviga handskar och lite lätt känsla för att förstärka ditt känselförnimmelse, massera din kropp med och utan olja, släppa spänningar i muskler och även arbeta med energisystem. Vi lär dig hur du använder (inte slösar) vår primära, sexuella, livskraftiga energi för att bli mer kraftfull, framgångsrik och kreativ på alla nivåer av vårt liv!

Vi inbjuder alla män, kvinnor och par att djupdyka i denna fantastiska, föryngrande och helande beröringskonst!