Tantra massage

1. Hur går Tantramassage till?
Varje session är unik eftersom det är ett intuitivt arbete och vi respekterar också dina gränser och följer din specifika avsikt. Troligtvis börjar det dock med en initieringsritual, där terapeuten berör dig för första gången och synkroniserar dina energier. Det är också ett utrymme där ett förtroende är bunden och eventuell nervositet kan försvinna. Sedan lägger du dig på en madrass och terapeuten frigör spänningen i kroppen. Ofta använder vi också fjädrar och lite ljus för att förbättra hudens beröringskänsla. Vi använder olja för att massera hela kroppen (om det känns ok), höja den sexuella energin och arbeta med ditt energisystem. När tiden är nära att avsluta saktar vi ner cirkulationen av energin i din kropp, jordar den och vi stannar hos dig ett tag, får dig att känna dig helt säker med vad som helst som kan komma upp. Sedan lämnar vi dig i ett rum för några avkopplande minuter innan du tar duschen och vi har ett sista samtal.

2. Är vi nakna?
Nakenhet är valfritt. Tantra session kan fungera med en sexuell energi även om du har kläder på dig. Du är välkommen att vara helt naken, vi älskar varje kropp och det finns ingen plats för skam.
Terapeuten arbetar naken eller med trosor på. (Om du inte kräver att terapeuten bär kläder.)

3. Kan jag röra dig?
Det är inte tillåtet att vidröra terapeuten eller någon annan interaktion under våra sessioner. Det rekommenderas starkt att släppa kontroll och "göra". Ge upp till att bara "vara", var uppmärksam på dig själv och vad du känner! Du kanske utforskar nya sensationer!

4. Vad händer om jag blir sexuellt upphetsad?
Sexuell upphetsning är en naturlig process under massage. Vi kommer att visa dig hur du arbetar med den energin så att den läker din kropp och hur du kan använda dig av energin.

Allmänna frågor

1. Finns det möjlighet att duscha efteråt?
Ja, det finn möjlighet till dusch efteråt. Du kan duscha före eller efter. Det finns också en hårtork, kam och duschprodukter så du känner dig som ny efteråt.

2. Behöver jag förbereda mig för en session på Pragna?
Kom bara som du är. Men att utesluta ämnen som alkohol, droger, kaffe, etc. är alltid en bra idé, eftersom det kan påverka ditt system och distrahera dig från verkliga dig och djupa erfarenheter.