Chillie


"Jag skulle vilja skriva några ord till dig om min inställning till arbetet. För jag tror att de bästa upplevelserna kommer när våra förväntningar möts. När jag känner stor synergi, då är allt perfekt.
Du kan förvänta dig en helkroppsmassage av hög kvalitet, professionella gränser, respekt, terapeutiska inslag, inspiration, insikt och erotiska vibrationer. Jag använder ofta handdukar, speciella halsdukar och olja. Du kan förvänta dig ryggmassage, fotmassage och stretching, anti-stress huvudmassage, arbete med stela muskler, förkortade senor, härlig magmassage med mera. Jag ägnar stor uppmärksamhet åt riktig kvalitetsmassage och legendariskt sexuellt kroppsarbete.

Överlappning
"Den som vill ha glitter, ge honom inte mer. Den som söker djup, följ med honom." – Jag fick råd av en shaman av infödda. Och det är den stora visdom jag följer.

Den som är mest nöjd är den som kommer öppen och redo att lära känna sig själv. Det är främst dina steg som jag följer med. Det är inte möjligt att subventionera klientens egen sexuella energi. Men jag kan vara en inspiration för odling eller din tillväxt. Detta är en hälsosam princip för mental hygien. Som upplevelseguide kan jag även vara ett stöd om du stöter på känsliga platser på vägen. Stöttas av smekning, leende, självförtroende. Jag är inte en direkt anhängare av en specifik skola i Tantra. Det ligger närmare mig att öva infödda människors shamanska verktyg. Den inre medicinska cirkelns metod ligger mig närmast. Det handlar om det inre barnet, kvinnan, mannen och själen. Det beror bara på dig hur djupt du vill gå. Kommer du bara att stanna på ytan? Eller ska vi ut på äventyr?"

"

Utbildning:
Sport and relax massage
Hawai Lomi Lomi massage
Trigger Point therapy
Rebozo massage
Rebozo therapy ritual
Gravid and baby massage
Shiatsu massage
Hot stones and cupping

Chillie talar: Engelska, Norska (grunderna)
Chillie är specializerad pa: tantra för kvinnor, tantra för men, tantra för par, spa ritual, sacred spot