jana


"Jag är stolt över att vara en del av ett team vars syfte resonerar med mig. När det gäller mig själv finner jag glädje i livets enkla nöjen – att sjunga och dansa, utforska nya länder, njuta av långa promenader och begrunda tillvarons mysterier. Frihet är mitt ledstjärna, och jag värnar om förmågan att hitta skönhet och tillfredsställelse i enkla saker och vardagliga stunder.

Vid sidan av dessa passioner är jag djupt intresserad av psykologin kring mänskligt beteende och relationer, samt möjligheterna att behandla olika trauman, eftersom de påverkar djupet av kontakter med andra. Min egen resa för personlig utveckling sträcker sig över nästan två decennier, inledningsvis utlöst av en strävan efter att förstå varför yttre framgång inte var liktydigt med inre lycka. Med tiden har jag genomgått en djupgående förvandling, odlat starkt självförtroende och medkänsla för andra.

Jag ser våra kroppar som vackra tempel som kan manifestera våra djupaste önskningar och leda oss mot uppfyllelse. Ibland behöver vi kliva ur vår komfortzon, släppa oanvändbara mönster och omfamna modet att följa våra kroppars impulser. Tantra och Dearmouring healing är fantastiska metoder för självupptäckt och obegränsad tillväxt som ligger inom var och en av oss.

Jag följer ofta min intuition, och jag visste faktiskt inte på länge att mitt förhållningssätt till livet nära speglar Tantras principer – en filosofi som finner mening, syfte och enhet i varje aspekt av tillvaron. Under tantriska massagesessioner strävar jag efter att skapa ett vårdande och välkomnande utrymme där klienter känner sig trygga och villkorslöst accepterade. Genom att anpassa mig till varje individs avsikter och överlämna mig till en högre vägledande kraft, strävar jag efter att underlätta upplevelser som är lugnande, lekfulla, glädjefyllda eller till och med vilda – alltid lita på visdomen i det andliga medvetandet som förbinder oss alla.

Det kommer att vara ett nöje för mig att följa med dig på en spännande resa av transformation och självupptäckt!"

Utbildning:

  • Tantric Massages, Professional and Certified Training (School of Art of Love)
  • Transformation of Shadow into Life Force and Personal Freedom (School of Art of Love)
  • Dearmouring (Mahalo)
  • Course Tantric Massage for Women - Katerina Svanderlikova
  • Tantric School Rezonance
  • Course in Energy Healing INEH
  • Professional qualification: Sports Masseuse

Jana talar: Engelska
Jana är specializerad pa: Tantra för män, Tantra för kvinnor, Tantra för par, 4-handsmassage, Dearmouring, spa ritual, sacred spot


"Hej! Jag vill ge Jana en recension för dagens session:
Jag hade en fantastisk session med Jana idag. Hon fick ett varmt och positivt bemötande. Hennes beröring och närvaro fick mig att känna mig energisk. Jag rekommenderar starkt en session med henne!"

J.