Lucy

"Hej, jag är Lucy och jag ser fram emot att vara här med dig! För mig betyder tantra ett sätt att utveckla personlighet. Jag hittade en väg till det när jag var 18 år och sedan dess har det fascinerat mig med dess effekt på det mänskliga psyket. Jag har alltid velat hjälpa människor och det här är ett sätt att uppfylla min dröm - bota eller åtminstone dela problem på en djup och mänsklig nivå.
Trots min ungdom kommer jag att vara en hängiven och empatisk guide på din resa! Du kommer att känna min entusiasm och passion för tantrisk massage i varje beröring.
På fritiden ägnar jag min tid åt självutveckling, måleri, sång och sport. Jag är en väldigt aktiv person och gillar att resa, bland annat.
Jag är nyfiken på att träffa dig!"

Utbilding:
Tantra massages philosophy & techniques
Tantric ritual & training techniques & massage
Relax massage

Lucy specializies: Tantra för men, Relax massage
Lucy talar: English"Hi, thanks for the massage. It was amazing!"
Anders

"Hello, I just wanted to give a feedback on your junior therapist Lucy, as I had a 2,5 hour session with her.
I think she is doing just fine and can really recommend her to any other client. She was really humble, focused and despite her short experience she gave a warm and secure impression and felt very confident. Thank you and till next time!"
Micke

"I booked 90minutes tantramassage and spa ritual with Lucy. Despite her youth she quided me through moments with love and care. Her hands gives the most energetic touch you can imagine. Thank you!"
Magnus