Pavla

"Hej och välkommen till min profil, låt mig presentera mig själv lite.

Jag har varit på min självutvecklingsväg i nästan 10 år nu. Då var jag lite vilsen, förvirrad och letade efter något som skulle hjälpa mig att förstå mig själv bättre och föra in den här nya sidan av mig i mitt långsamt döende förhållande den gången. Föga anade jag hur djup och transformerande resa jag tog mig ut på!

Det var det svåraste men samtidigt det enklaste att göra – att ta modet och kliva in i det okända, en värld av kroppsupplevelser.

Tantravärlden har öppnat ett helt nytt perspektiv på livet för mig, ny uppfattning och förhållningssätt till min kropp och känslor. Jag började sakta återupptäcka mig själv. Förutom tantra hjälpte många andra kroppsrelaterade tekniker, undervisning och anvisningar och meditationer mig.
Den lärde mig mycket om mina gränser, hur jag kan återknyta kontakten med mitt inre, med mina djupa känslor och påminde mig om hur det känns att stanna upp för en stund och njuta av expansionen av väcka kropp och sinnen. För att sakta ner, släppa den ständiga pressen vi utsätter oss för och att "bara" vara. Att känna friheten att vara det sannaste jaget, komma ihåg hur vackert det är att ge upp och följa vår kropps impulser och visdom, som vanligtvis leder oss in på rätt väg i våra liv. Att tillåta oss själva att öppna upp, bli sedda, ibland av totalt främlingar och fortfarande vara i tillit, att det är bra som vi är just nu. Det är vad tantra och dearmouring healing erbjuder oss alla!

Jag ser våra kroppar som vackra tempel, genom vilka vi kan manifestera våra djupaste drömmar och böner. Det är när vi tillåter oss själva att kliva ur vår komfortzon och släppa taget om alla dessa kända mönster, då är det möjligt att uppleva den förvandling som vi är förberedda på. Jag tror att det krävs mod, nyfikenhet, öppet sinne och vilja att lära och ställa frågor om allt vi upplever.

Jag är glad över att vara här just nu för att ta DIG till resan, antingen har du en liknande historia eller så har du din personliga speciella. Jag är glad att få träffa dig!"

Utbildning:
  • Holistic sensual massage course with EASE (Denisa Říha Palečková and Richard Vojík)
  • Classical sports-reconditioning massage course (Franz Boehr, Liberec)
  • Mahalo method (Vojta Jista Chládek CSB)
  • In the 4th year of the 6-year training of Counseling and Therapeutic Skills "Life Dynamic" (led by Mgr. Et Mgr. Lukáš Dastlík, Mgr. Jana Kohnová, Bc. Tereza Kovačovičová, MD Petra Hartová, PhDr. Peter Klubert, PhD., PhDr. Martin Jára)
  • Modern Kurandery Course 1 (Lucie Chaya Chvojková)
  • Shibari weekend courses (Soptik Z, Joan von Brook, Diana Vera - all in Prague)
  • Access bars
  • Lomi Lomi Kahuna massage (Vojta Chládek)

Pavla talar: English
Pavla är specialiserat på: Tantra (för kvinnor, men, par,), De-armouring

"Hej!
Jag känner att jag vill skriva lite till dig om mitt besök idag. Detta var min första gång på en tantramassage, och jag är mycket säker på att det inte var den sista. Det jag kände idag var något så vackert och sensuellt att det inte går att beskriva med ord. Jag hade så många känslor när jag körde hem att jag grät av lycka hela vägen hem. Och så har vi Pavla, hon är den vackraste och mest sensuella kvinna jag någonsin träffat i mitt liv. Hon var helt perfekt på alla sätt, så lätt att prata med henne och hennes beröring var magisk. Jag var först lite nervös men hon fick mig att känna mig som hemma på några minuter, och hennes leende och ögon var så magiska... kände att jag var i himlen varje gång hon tittade på mig. Jag hoppas att jag har möjlighet att besöka Pragna snart igen och jag önskar av hela mitt hjärta att jag en dag kan träffa Pavla igen. Kan du berätta för Pavla hur tacksam jag är för denna dag ❤
"

Guy

"Jag vill bara tacka den otroligt vackra Pavla för sessionen idag! Kommer definitivt inte vara mitt sista besök."
Johan