radha


"Glädje, kärlek och lycka är bland de grundläggande mänskliga behoven. Det är därför tantrisk massage är ett underbart sätt att överföra ren, kärleksfull, vårdande och stärkande energi för ditt vardagliga liv. Jag följer dig på vägen för inre frid, harmoni, förståelse för din egen kropp och koppling till sig själv. Jag är din medlare för att njuta av stunder av glädje och njutning, utan några rädslor eller fördomar. Tillåt dig själv att stanna upp i dagens hektiska tid och på så sätt lugna tankeflödet. Lev här och nu, lev nuet ögonblick till fullo.

Självkärlek är ett begrepp som ofta nämns nuförtiden, men vad är det egentligen och hur upptäcker jag det i mig själv? Det är medvetenheten om sig själv, sina egenskaper, sin personlighet, sin själ och sin kropp – du är här för att bli accepterad och älskad villkorslöst. Vi måste respektera det faktum att vi alla är unika och var och en av oss behöver ett annat förhållningssätt vid olika tidpunkter i våra liv. En tantrisk session är ett unikt utrymme där du kan kapitulera och koppla av i en säker miljö, lyssna fullt ut på din kropp och få kontakt med dig själv på djupaste nivån. Ta dig tid och ta hand om dig själv och jag kommer gärna att vara din guide på vägen till denna vackra upplevelse och upplysning. Namaste!"

Utbildning:
Certified masseur of basic rehabilitation and sport massage
Aromatherapeutic relax massage
Indian head massage
Basic dearmouring training
Professional coach training: BRAIN – BASED COACH, Neuroleadership Group
Holistic sensual massage school - EASE - Denisa Říha Palečková a Richard Vojík (CZ)
Kahuna massage (Lomi Lomi Nui)

Radush talar: English
Radush är specializerad pa: Tantra massage (for women, men, couples), 

"Hi! I just wanted to thank Radha for a wonderful tantra session Friday. Enlightening!"
Christer

"Good morning Radha, it was a fantastic massage session, I am still walking on clouds and with a smile on my face. I wish you a fantastic stay in Stockholm and see you next time!"
Stefan