Steffie


"Tantra, som härstammar från sanskritordet som betyder "att väva", representerar för mig vävningen av livets invecklade väv – en helig resa av sammanlänkning.
Min resa som terapeut började med en djup kärlek till att reda ut mysteriet som omger den fysiska manifestationen av denna kosmiska väv i våra kroppar, känd som fascia – bindväven. Genom den transformativa metoden som Danis Bois banat väg för, utnyttjar jag den kraftfulla energin som flödar genom detta intrikata nät för att främja djupa kontakter med våra kroppar, oss själva och andra, vilket underlättar frigörandet av blockeringar och återställandet av balans.
Men min fascination för tantra härrör från en livslång strävan efter att förstå den mänskliga sexualitetens och andlighetens djupa hemligheter. Som barn kände jag intuitivt att det fanns mer med sexualitetens heliga natur. Denna nyfikenhet ledde mig att utforska olika vägar tills jag upptäckte Sasha Cobras läror, som tydligt belyste den kraftfulla kopplingen mellan sexuell energi, orgasmisk potential och personlig egenmakt.
I min praktik är jag engagerad i att vägleda individer på en transformativ resa för att återta sin orgasmiska potential och återupptäcka den gränslösa potentialen hos sin egen livskraftsenergi. Tantra representerar för mig mer än bara en praktik – det är en väg till befrielse, en resa för att låsa upp sin sanna essens och återansluta med jaget på en djupgående nivå.

Genom att sömlöst integrera fasciaterapins milda men ändå djupa beröring med tantras visdom av energi och medvetande, och år av erfarenhet av att ge och kombinera detta med intuitiv tantrisk massage, skapar jag ett säkert och närande utrymme för klienter att släppa fysiska och känslomässiga blockeringar, väcka vilande energier, låser upp deras orgasmiska potential och omfamnar deras autentiska jag fullt ut.

Jag kommer att vara närvarande i Pragna på tisdagar och ser fram emot att träffa dig där."

Utbildning:
Fascia therapy MDB and perceptive coaching, European college of Fasciatherapy 2011
Terra Natura, School of Essence 2014
Reconnective Healing with Eric Pearl 2015
Intuitive tantric massage 2016
Energetic Orgasmic Liberation, Training with Sasha Cobra 2017

Steffie talar: engelska, holländska, franska, tyska och lite spanska och svenska
Steffie är specialiserad på:tantra för kvinnor, tantra för män,
tantra för par, otraditionell dearmoring genom fasciaterapi