Tantra massage Fridhemsplan

Tantra massage Fridhemsplan

Tantra massage Fridhemsplan. När kunde du senast lägga dig, stänga ögonen och låta någon skämma bort din kropp länge som om du känner att du var en drottning / kung? Vill du prova en helt fantastisk helkroppsmassage? Vill du utforska kroppens potential och förmåga att känna och njuta? Eller kanske du vill bli en mästare i din egen kropp och behov? Då hoppas vi att du bokar tid för Tantra massage Fridhemsplan  🙂

Tantra massage Fridhemsplan - Boka tid

Tantra massage Fridhemsplan är den vackraste heliga ritualen för att dyrka våra kroppar. Tantra massage  Fridhemsplan utvecklar en sund relation med din fysiska kropp genom att få en mycket långsam och närvarande medveten beröring. Tantra får dig att minska stress och spänningar, andas och resonera med universum och samtidigt njuta av en mycket sensuell upplevelse. I en massage använder vi fjädrar, pälshandskar och lite ljuskänsla för att utveckla känsligheten i beröring. Vi masserar din kropp med och utan olja, släpper spänningar i musklerna och även arbeta med ditt energisystem. Vi lär dig hur du använder (inte slösar bort) vår primära, sexuella livskraft för att bli mer kraftfull, framgångsrik och kreativ på alla nivåer i vårt liv! Detta är inte en sexuell tjänst! Det är ett medvetet energiarbete med en professionell certifierad tantraterapeut.

Tantra massage Fridhemsplan. Vi bjuder in alla män, kvinnor och par att djupt dyka in i denna fantastiska, föryngrande och helande beröringskonst!