Valerie - Senior


"Jag kom runt Tantra genom min egen erfarenhet - jag gick igenom några transformationskurser av kroppsarbete, jag gjorde en tantrisk kurs och började ge massage. Det har och fortsätter att ha en fantastisk inverkan på mig, hur jag växer genom tiden, hur jag uppfattar människor med respekt och kärlek och jag tillämpade detta förhållningssätt till mitt gemensamma liv. Jag känner en inre kallelse att dela och lära andra om Tantra, om tantra förhållningssätt och hur de kan få kontakt med sig själva, hur de kan uppfatta sig själva genom sin kropp, hur de kan accepteras som de är med full respekt och kärlek. Tantra leder till vår natur och lär oss att älska oss själva som vi är.

Det jag älskar med det tantriska arbetet är det faktum att det alltid finns något nytt att upptäcka och varje massage är unik. Under massagen leds jag av min intuition och kundens individuella behov. Jag gillar att kombinera alla mina kunskaper vilket gör att jag kan vara flexibel oavsett om kunden har en specifik idé eller bara inte vet vad som väntar. Jag gillar att uppleva den framväxande energin som skapas. Jag gillar att vara koncentrerad i närvaro under massagen.

Tantra är i grunden en livsstil. Jag skapar ett tryggt och respektfullt utrymme för självläkning. Jag ger min fulla koncentration och uppmärksamhet åt kroppen och då händer något på omedvetet plan. Det finns många anledningar till att få en tantra-session – antingen är det enkel avkoppling eller att låta någon skämma bort oss själva, önska att känna den sexuella energin, att känna sig levande. Att transformera.

Även om tantra betyder olika saker för olika människor, är det absolut fördelaktigt för alla att få en medveten beröring och närvaro.

Jag är intresserad av personlig utveckling, dans, joga, meditation och omsorg om mina barn. Alla tillsammans skapade balans i mitt liv, vilket är väldigt viktigt för mig."

Utbildning:
Course of Tantra massage - Katerina Svanderlikova
Reiki course II.level - Akvamarin Ladislava Sofie Kovarikova 2022
Constellation by Akvamarin Ladislava Sofie Kovarikova 2022-2023
Mahalo method II. Inner de-armouring training (Vojta Chládek) 2022
Mahalo method III. Acceptance of shadows, BDSM techniques (Vojta Chládek) 2022
Course of Tantra Massage for Women - Katerina Svanderlikova
Kineziologie - ongoing training
Mahalo method IV. The Art of Manifestation (Vojtěch Chládek) 2022
Sports and relaxation massage retraining course - Refit 2023
Aromatherapy course for physiotherapists and masseurs - Nobilis Tilia 2023
Foot Pressure Massage (Reflex Therapy) - Refit 2023

Valerie talar: Engelska
Valerie är specializerad på: tantra för kvinnor, tantra för män, tantra för par, spa ritual, sacred spot