Karolina

"Hej! Jag heter Karolina, jag kommer från Tjeckien och är en glad grundare av Pragna.

Min passion har alltid varit att utbilda, förstå och växa inom området humanvetenskap - fysisk, andlig och mental. Jag älskar beröring och jag är väldigt förtjust i alla positiva effekter det kan ha att ge/ta emot beröring och ännu mer älskar jag att se folk le då !

Jag träffade tantra och karosseri och genom ett decennium av att tillhandahålla sessioner bestämde jag mig för att göra mitt eget företag. Jag var nära Sverige och jag tänkte, varför inte här! Så det är en lång historia kort hur Pragna gjordes.

Jag är glad över att vara ledare för vårt underbara team. Jag känner mig tacksam över att ha så underbara människor runt mig och inte de mindre fantastiska kunderna!

Jag gillar att säga att vårt team är färgstarkt, vi har olika tantriska och karosseriskolor, bakgrunder, jag gillar att behålla friheten att uttrycka i var och ens individualitet. Men vi ALLA gillar verkligen det vi gör och vi ser det som vårt uppdrag. Vi är VERKLIGEN här för dig för att göra dig mer glad och glänsa! Tack för ditt förtroende och för ditt besök i Pragna, det har gått nästan 2 år nu! WOW!

Du kanske minns att jag gjorde sessioner, det har gått 10 år. Men för tillfället kan jag inte bli bokad längre, mitt liv får en annan riktning och jag är på väg att bli en stolt mamma snart! Pragna stannar dock i mitt hjärta och därför kommer jag att ta hand om studion, dig och teamet! Du kan med största sannolikhet höra mig i telefon eller fånga mig på mejl. Jag lyssnar gärna på dina behov, feedback, önskemål, klagomål eller till och med idéer för att förbättra! Jag kommer att vara här, bara lite i bakgrunden 🙂

Jag ville säga TACK igen, det är du som gör oss”